Visie

Visie

Ik ervaar het als een groot voorrecht dat ik mensen mag bijstaan in de moeilijkste periode van hun leven, dat zij mij hun vertrouwen geven en ik naar hun verhalen mag luisteren, dat ik naast ze mag lopen en een steun voor ze mag zijn.
 

Ieder mens leeft zijn of haar unieke leven, gekenmerkt door eigen interesses en individuele keuzes. Een uniek leven dat eindig is, hoe moeilijk ook onder ogen te zien. Zoals ieder mens anders is, mag ook het afscheid anders zijn. Een mooi en passend afscheid dat gekleurd wordt door iemands leven. U bijstaan in die periode die wij niet kunnen veranderen, door u bij te staan en te ondersteunen met warmte, tijd en aandacht dat is waar het om gaat.

Er kan meer dan u denkt en er mag meer dan u denkt. En… het moet betaalbaar zijn, voor ieder budget.
Ons werkterrein is regio Nijmegen,Wijchen, Beuningen, Druten, Maas en Waal, Tiel – Rivierenland, Betuwe, Noord Brabant en omstreken.
Maar dat wil niet zeggen dat wij alleen in deze regio werken. Een ieder die maar gebruik wil maken van onze diensten kan dit uiteraard doen. Het maakt niet uit waar iemand woont. Tegenwoordig kan men vrij kiezen.