Tarieven informatie

Tarieven informatie

De prijs van een uitvaart is niet zomaar te zeggen. De kosten zijn afhankelijk van locatie, uw wensen en aantal genodigden. Wanneer ik een gemiddelde prijs zou vermelden kan die voor u juist hoger of enorm lager uitvallen. Daarom kunt u bij ons een prijsopgave aanvragen. Ik zorg dat ik u binnen 24 uur een offerte toe stuur die geheel voldoet aan uw wensen.

De kosten van een uitvaart liggen gemiddeld tussen de € 1.500,- en de € 10.000,- euro, grafkosten en grafrechten niet meegerekend. De hoogte van het bedrag is mede afhankelijk van de plaatselijke omstandigheden en uw wensen. Kosten bepalend zijn o.a. de kist, rouwboeketten, advertentiekosten of het gebruik van consumpties. Een crematorium hanteert vaste prijzen voor een crematie, de prijzen voor het grafrecht en het begraven verschillen per gemeente.

Tijdens mijn begeleiding op de dagen tussen het overlijden en de dag van de uitvaart maak ik met u stap voor stap afspraken omtrent de uitvaart en zal u op de hoogte houden betreft  kosten zodat u nadien niet voor verassingen komt te staan.