Referenties

Referenties

De gehele begeleiding en verzorging van de uitvaart was perfect.

De persoonlijke zorg van Heidie in dit proces hebben wij als zeer waardevol en prettig ervaren.

Ook de nazorg is niet vergeten.

Onze dank en complimenten hier voor.
Fam. Loderus

Heide is een warme vrouw, zeer betrokken, punctueel en professioneel. Voor mij, partner van overledene, en de familie was zij een grote steun. Ook voor haar medewerkers zijn wij vol lof.
Fam. van Zwam

Heidie van den Heuvel heeft onze familie er letterlijk doorheen gesleept nadat onze man, vader en opa plotsklaps kwam te overlijden. Ze was origineel, betrokken en oprecht, we hadden niet beter kunnen treffen. DANKJEWEL in hoofdletters. 
Fam. Quax

Heidi heeft ons deze zware periode goed bijgestaan met steun en advies. Ze luisterde goed naar al onze vragen en probeerde deze altijd naar vermogen te beantwoorden. Zelf tijdens de uitvaart betuigde ze haar respect door een presentje aan ons jarige nichtje en na de uitvaart door een klein cadeautje voor de achterkleinzoon van de overledenen. Dit was echt super attent. Echt een top vrouw!
Fam. van Dijk

Ik heb deze crematie moeten regelen voor een hele goede vriendin. Ben dus zelf geen Familie. De wijze waarop echter de uitvaartonderneemster hiermee om is gegaan, is perfect. Zij wist precies de situatie in te schatten en daar, waarnodig, op in te spelen.

Het was top geregeld !

Hallo Heidie,

Het was voor mij een heel fijn en goed gesprek.
Het was fijn je te zien en spreken.
Het voelt zo goed.
Dank dat jij, jij bent!